Kolačići

Pravila o privatnosti

Ovaj dokument objašnjava koje podatke prikupljam i kako ih prikupljam.

Također poštujem pravo pojedinca na privatnost i obvezujem se na to da se prema ljudima postupa pravedno, u svemu što radim. Ova Obavijest o privatnosti opisuje vrste osobnih podataka koje prikupljam i koristim te kako mogu otkriti te podatke.

Ova Obavijest se odnosi na sve osobne podatke koje prikupljam i koristim o široj javnosti. Ova Obavijest se također odnosi na kampanje koje provodim putem društvenih medija trećih strana (npr. Facebook ili Twitter), koje mogu koristiti za prikupljanje informacija o vama. Te bi web-lokacije trebale imati i vlastita pravila o privatnosti koja pokrivaju podatke o vama. Nakon što pročitate ovu Obavijest, ako imate dodatnih pitanja o tome kako se vaši osobni podaci mogu koristiti, možete me kontaktirati koristeći kontakt obrazac.

Izjava o zaštiti podataka Marko Milanović Litre može upotrijebiti podatke koje ste dali kako bi vas kontaktirao. Dajući mi podatke, pristajete na moj kontakt s vama u budućnosti putem e-pošte ili kontakt broja.

Što prikupljam o vama

Marko Milanović Litre će prikupljati informacije o vama kako bi vam mogao pružiti više informacija o politikama ili kampanjama za koje ste pokazali interes ili ste se uključili. Prikupljam određene podatke koje mi dobrovoljno pružate, kao što je kada potpišete peticiju, pošaljete mi broj mobilnog telefona i poruku e-pošte ili se prijavite za primanje ažuriranja e-pošte, povezivanje putem društvenih medija, ispunite obrazac ili zatražite informacije. Takve informacije mogu uključivati osobne podatke, kao što su vaše ime, adresa e-pošte, kontakt broj.

Osobni i demografski podaci mogu se prikupljati ako mi takve informacije pružite u vezi s ostavljanjem komentara ili drugog sadržaja ili slanjem e-pošte ili poruke. Osim toga, s vremena na vrijeme mogu prikupljati demografske, kontaktne ili druge osobne podatke koje ste dali u vezi s vašim sudjelovanjem u anketama, natjecanjima, igrama, promocijama ili registracijama događaja.

Kako koristim / dijelim vaše podatke Informacije koje prikupim od vas mogu koristiti iz sljedećih razloga:

Za slanje potvrda, ažuriranja i upozorenja; Za slanje biltena ili slanje informacija kako biste bili informirani o raznim kampanjama, kandidatima, pitanjima, pravilima, događajima, resursima, promocijama i natjecanjima; Odgovoriti na e-poštu, podneske, zahtjeve, pitanja i komentare; Tražiti političku podršku; Da vas podsjeti na glasovanje; Za bilo koju drugu svrhu za koju su informacije izričito prikupljene

Informacije podijeljene s trećim stranama

Moja je politika da ne prenosim osobne podatke koje prikupim od vas putem svoje web-lokacije, odredišnih stranica ili društvenih medija s trećim stranama.

Kako štitim vaše podatke na mreži

Poduzimam sve razumne mjere kako bi zaštitio vaše osobne podatke kako bi spriječio gubitak, zlouporabu i neovlašteni pristup, otkrivanje, izmjenu ili uništenje. Međutim, imajte na umu da, unatoč mojim naporima, nikakve sigurnosne mjere nisu savršene niti neprobojne, a niti jedan način prijenosa podataka ne može biti zajamčen od bilo kakve zlouporabe ili presretanja.

Informacije podijeljene s trećim stranama

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim dokumentom, obratite mi se putem kontakt obrasca.

Zašto koristim kolačiće?

Moja web-stranica koristi kolačiće, kao što to čine gotovo sve web-lokacije, kako bi vam pružio najbolje moguće iskustvo.

Kada posjetite moju web-lokaciju, mogu postaviti sljedeće kolačiće:

Osnovni kolačići web-lokacija: Ti su kolačići nužno potrebni za pružanje usluga dostupnih putem naših web-stranica ili odredišnih stranica te za korištenje nekih njegovih značajki.

Kolačići izvedbe i funkcionalnosti: Ovi se kolačići koriste za poboljšanje učinkovitosti i funkcionalnosti naših web-mjesta ili odredišnih stranica, ali nisu nužni za njihovo korištenje. Međutim, bez tih kolačića određene funkcije (poput videozapisa) mogu postati nedostupne. Kolačići usluge Google Analytics i prilagodbe: Ovi kolačići prikupljaju podatke koji se koriste ili u zbirnom obliku kako bi nam pomogli da shvatimo kako se koriste naše web-lokacije ili odredišne
stranice ili kako su učinkovite marketinške kampanje, ili da nam pomognu prilagoditi naše web-stranice ili odredišne stranice za vas. (Google analytics, NationBuilder, Unbounce)

Marketinški kolačići: Ti se kolačići koriste za praćenje posjetitelja na web-lokacijama i odredišnim stranicama. Namjera je prikazati oglase koji su relevantni i zanimljivi za pojedinačnog korisnika, a time i za izdavače i oglašivače trećih strana. (Facebook, Twitter, Google Analytics).

Kako mogu kontrolirati kolačiće?

Imate pravo odlučiti želite li prihvatiti ili odbiti kolačiće.

Možete postaviti ili izmijeniti kontrole web-preglednika da biste prihvatili ili odbili kolačiće. Ako odlučite odbiti kolačiće, još uvijek možete koristiti moju web-stranicu ili odredišnu stranicu iako je pristup nekim funkcijama i područjima možda ograničen. Budući da se načini na koje možete odbiti kolačiće putem kontrola web-preglednika razlikuju od preglednika do preglednika, za više informacija posjetite izbornik pomoći preglednika. Ako još uvijek niste sigurni kako to učiniti, provjerite donje veze prema pregledniku koji trenutno koristite:

Safari
Google chrome
Mozilla Firefox
Internet Explorer

Za ostale preglednike pogledajte dokumentaciju samog preglednika.